BanovićiIzdvojeno

BANOVIĆI: Servisne informacije, nedjelja, 8. maj 2022. godine

DANAS, PREKID U NAPAJANJU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM OD 8.00 DO 16.00 SATI

POLICIJA

Na području Općine Banovići dogodila su se 2 krivična djela. U prvom slučaju radilo se o provali u stolarsku radionicu u naselju Jezero, a u drugom o krađi elektrokablova u RMU, Separacija. U oba slučaja počinioci su nepoznati a istraga je u toku, kažu u policiji. Nije bilo saobraćajnih nezgoda ni narušavanja javnog reda i mira, a policija je postupala po 7 prijava koje se odnose na ostale događaje.

VATROGASCI

Banovićki vatrogasci su obavljali svoje redovne zadatke. Nije bilo potrebe za intervencijama.

 

HITNA SLUŽBA DZ BANOVIĆI

U Hitnu službu Doma zdravlja Banovići za 24 sata na pregled se javila 42 pacijenata od kojih je 17 upućeno na daljnje pretrage na UKC Tuzla.

DANAS, PREKID U NAPAJANJU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM OD 8.00 DO 16.00 SATI

IZ JP Elektroprivreda BiH d.d.Sarajevo, podružnica „Elektrodistribucija“ Tuzla, PJD Banovići dobili smo obavijest:

Uedjelju  08.05.2022. godine na osnovu Plana Radova  održavanja Čvorne trafostanice  BANOVIĆI GRAD  obavještavaju da će na području Općine Banovići doći do prekida napajanja električnom energijom. Bez električne energije od 8.00 do 16.00 sati će biti sljedeća

naselja: Radina, Mrljevići, Hrvati, Mačkovac, Grab Potok, Zlača, Stanovi, Bečići, Nasubašići, Željova, Vidikovac, Djaci, Čifluk, Grivice i Ekonomija. 

ulice: Željeznička, Jezero (barake od Kolske prema ulazu u Jamu), 7. novembar, A. Izetbegovića (parni brojevi od broja 10 do 120), Rudarska (neparni brojevi od broja 9 do 15), Rudarska (parni brojevi od broja 24 do 76), Habetova (neparni brojevi od broja 9 do 23), Habetova (parni brojevi od broja 24 do broja 56), Husinske (bune neparni od broja 3 do 9), Božićka Banovića (Betacentar i Sportska dvorana).

Ova naselja i ulice bez napajanja električnom energijom će biti od 8.00 do 16.00 sati u nedjelju 8. maja ove godine.

Slično:

Back to top button