BanovićiIzdvojenoServisne informacije

Banovićki vatrogasci intervenisali zbog zapaljenog odžaka

Banovići, utorak 19.4.2022.

Foto: S.M.

POLICIJA

Banovićka policija, tokom proteklih 24 sata,  zabilježila je devet ostalih događaja po kojima je postupala od kojih tri slučaja imaju potencijalne elemente krivičnih djela. Slučajevi se odnose na krađu, prijetnje i nasilje u porodici. Istraga je u toku, kažu u Policijskoj upravi Banovići. Saobraćajnih nezgoda i narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

VATROGASCI

Banovićki vatrogasci intervenisali su u jednom slučaju i to zbog požara nastalog usljed zapaljenog odžaka u ulici 119. Mbb. Intervencijom vatrogasaca otklonjena je opasnost od širenja vatre.

HITNA SLUŽBA DZ BANOVIĆI

U Hitnu službu Doma zdravlja Banovići na pregled se javilo 36 pacijenata od kojih je 11 upućeno na daljnje pretrage na UKC Tuzla.

TOPLANA

Korisnici centralnog grijanja u Banovićima i danas imaju redovno snabdijevanje toplotnom energijom, kažu u Toplani. Podsjećamo da je sezona grijanja produžena do daljnjeg s obzirom da nisu ispunjeni uslovi za njen završetak.

ELEKTROPRIVREDA BIH-PLANSKA ISKLJUČENJA

Planska isključenja električne energije za danas su u Banovićima najavljena u Radničkoj ulici u vremenu od 09:00 do 11:00 sati i u Hrvatima u periodu od 09 do 13:30 sati, podaci su EP BiH.

 

Slično:

Back to top button