BanovićiIzdvojeno

SERVISNE INFORMACIJE, Banovići, subota, 9. april 2022. godine

POLICIJA

Tokom proteklih 24 sata zabilježena su četiri ostala događaja po kojima je policija postupala. Nije bilo saobraćajnih nezgoda, narušavanja javnog reda i mira niti djela iz oblasti kriminaliteta, saznajemo u Policijskoj upravi Banovići.

VATROGASCI

Redovne zadatke, bez potrebe za intervencijama, obavljali su u Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Banovići. Vatrogasci apeluju na građane na pojačan oprez prilikom eventualnog paljenja vatre na otvorenom.

HITNA SLUŽBA DZ BANOVIĆI

U Hitnu službu Doma zdravlja Banovići za 24 sata na pregled se javio 61 pacijenata od kojih je 7 upućeno na daljnje pretrage na UKC Tuzla.

TOPLANA

Korisnici centralnog grijanja u Banovićima i danas imaju redovno snabdijavanje toplotnom energijom, a temperatura mjerena jutros u banovićkoj toplani iznosi 14 stepeni, kažu u Toplani.

POJAČANE KOTROLE UČESNIKA U SAOBRAĆAJU

Službenici Policijske stanice Banovići u cilju povećanja stepena bezbjednosti učesnika u saobraćaju i tokom aprila obavljaju pojačane kontrole. U okviru tih aktivnosti danas će Policijski službenici vršiti pojačanu alkoholometrijsku kontrolu učesnika u saobraćaju u mjestu Oskova u vremenu od 21 do 23 sata.

foto – Dundo Bošnjaković

Slično:

Back to top button